De beste tips

Gevoelige huid reinigen

#1. Honingmasker goed voor de gevoelige, wat oudere huid

Een honingmasker is een weldaad voor de gevoelige, wat oudere huid. U kunt de honing puur op de huid aanbrengen en na een kwartier met lauw water verwijderen.
Gevoelige huid reinigen

#2. Melk door badwater tegen gevoelige huid

Daar ik een zeer gevoelig huid heb kreeg ik van mijn huisarts te horen om een halve liter volle melk in mijn bad te doen, het resultaat is ongelofelijk, ik heb geen jeuk meer na het wassen, een echte aanrader en goedkoop.
Gevoelige huid reinigen

#3. Gevoelige huid reinigen met olie

Als je last hebt van een gevoelige of droge huid is je huid reinigen met olie een goed idee. Op deze manier zorg je er het beste voor dat je huid niet zo droog is

De nieuwste tips

Gevoelige huid reinigen

Gevoelige huid reinigen met melk

Het gaat misschien heel gek klinken, maar door de melk heb ik een heel stuk minder last van mijn huid. Mijn huid kan soms behoorlijk geïrriteerd zijn. Dit vind ik uiteraard niet fijn. Ik wou er dan ook zo snel mogelijk wat aan doen. Helaas wist ik een hele lange tijd niet wat ik er dan aan kon doen. Ik heb er toen voor gekozen om melk in mijn bad te doen. Door de melk word mijn huid een heel stuk zachter en gaat het niet zo ruw worden. Daarom doe ik dit wel eens vaker, om te voorkomen dat mijn huid eventueel weer ruwer gaat worden. Het is niet al te duur en een zeer makkelijk oplossing voor een gevoelige huid.