De beste tips

Steenpuisten

#1. Ui tegen steenpuisten

Neem een stukje verse ui. Plak het op de puist en na 2 dagen is er helemaal niets van te zien, ik geloofde het ook niet tot ik het probeerde. Echt de moeite waard.
Steenpuisten

#2. Blarenpleister op steenpuist

Heb je een steenpuist? Doe er dan een blarenpleister op. De pleister helpt tegen de pijn van het schuren van een kledingstuk. Laat de pleister zitten totdat het vanzelf loslaat. De steenpuist is helemaal verdwenen.
Steenpuisten

#3. Steenpuisten uitdrogen met tandpasta

Uitdrogen met tandpasta. Nachtje laten zitten en zo nodig herhalen.
Bekijk 8 andere tips

De nieuwste tips

Steenpuisten

Zonder pijn er vanaf met ouderwetse Trekzaf gewoon huismerk drogist

Smeer eerst wat vette creme om de puist om gezonde huid te beschermen,doe toefje trefzalf op gaasje,plaats dat precies op centrum van puist/ bult en plak dicht met pleister,herhaal dit zolang sochtends en savonds tot t zonder pijn opeens opengaat,hou door middel van badje soda en of badedas het wondje een dag of 4,5 open zodat alles eruit komt,bij beginnend bultje werkt t vaak in 1 nacht dat t gewoon al weg is,voordat t echt ontstaat. Heb zelf een jaar pijn  geleden door zo een bult in bil,maar na 3 weken volhouden ging t plots open zonder pijn, wel vies even natuurlijk,maar echt  na dagen baden erna nooit meer terug gekomen. Succes en sterkte 👍🏻

Steenpuisten

Appelazijn tegen steenpuisten

Appelazijn werkt bloedzuiverend. Drink iedere ochtend 1 eetlepel biologische, troebele appelazijn opgelost in een groot glas water. Let op, altijd in water oplossen, nooit puur drinken.
Steenpuisten

gepeld blad van een prei

Een tip waar mijn vader altijd over vertelde: een gepeld blad van een prei op de puist leggen en verbinden. De puist zou na een dag loskomen.

Nog 8 andere tips

Steenpuisten

Aardappel helpt bij steenpuisten

Snijd een aardappel doormidden, schraap met een mesje het hart van de aardappel eruit. Doe dit scraapsel op een gaasje plak dit vast met leukoplast of een grote pleister op de steenpuist/ontsteking en laat een nacht inwerken. Vuil trekt in het aardappel schraapsel en volgende ochtend weg druk en pijn zonodig herhalen. succes gegarandeerd.
Steenpuisten

Steenpuist leegtrekken met ontbijtspek

Bij een steenpuist een stukje ontbijtspek erop leggen en afdekken met een gaasje. De volgende dag is de puist rijp en trekt het ontbijtspek hem zo leeg.
Steenpuisten

Brandnetel helpt bij steenpuisten

Wat ook helpt tegen een steenpuist is de brandnetel. Ik had echt jarenlang last van een terug kerende steenpuist op mijn gezicht. Allerlei antibiotica gehad van de dermatoloog maar hielp allemaal niks. De brandnetel is bacterie dodend en zuivert je bloed laat dat nou net het probleem zijn bij een steenpuist, onrein bloed en een bacterie in je bloed, dus steeds last van een terugkerende steenpuist. Nou ik heb de brandnetels gegeten door de pannenkoekmix, thee van getrokken en ik ben alweer 6 jaar steenpuist vrij.

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Steenpuisten

Biergistpillen helpt tegen steenpuisten

Eet biergistpillen. Dit helpt tegen onzuiverheid in het bloed en zorgt er voor dat de puist binnen de kortst mogelijke tijd verdwenen is.
Steenpuisten

Laat je steenpuist met rust!

Laat een steenpuist gewoon even met rust. Trekzalf en andere middeltjes kunnen helpen maar kan al snel zorgen voor littekens. Laat hem even zitten en je kan het vanzelf uitknijpen
Steenpuisten

Thee van notenblad bij steenpuist

Drink thee gezet van notenblad.
Steenpuisten

Steenpuist afdekken met grote weegbree bladeren

Pluk de bladeren van de brede weegbree, goed wassen en afdrogen. Bladeren kneuzen en als compres op de steenpuist doen en met watten afdekken.
Steenpuisten

Steenpuist verzorgen met brandnetel

Wat ook helpt tegen een steenpuist is de brandnetel.
Ik had echt jarenlang last van een terug kerende steenpuist op mijn gezicht.
Allerlei antibiotica gehad van de dermatoloog maar hielp allemaal niks.
De brandnetel is bacterie dodend en zuivert je bloed laat dat nou net het probleem zijn bij een steenpuist, onrein bloed en een bacterie in je bloed, dus steeds last van een terugkerende steenpuist.
Nou ik heb de brandnetels gegeten, thee van getrokken en ik ben alweer 6 jaar steenpuist vrij.