De beste tips

Paneermeel gebruiken

#1. Paneermeel van oud brood

Paneermeel maak je van oud brood, dat snel gedroogd is.
Even in de keukenmachine, en U heeft de beste toevoeging voor bijvoorbeeld gehakt.

Paneermeel gebruiken

#2. Chapeluur draaien

Om iets in chapeluur de draaien neem een plastiekzak vul deze met chapeluur of bloem en dan het vlees of vis hierin zak dicht en schudden niets word vuil.

Paneermeel gebruiken

#3. Paneermeel van beschuit

Stukken gebroken beschuit kun je raspen en je krijgt er panneermeel van voor door bijvoorbeeld gehakt.

De nieuwste tips

Paneermeel gebruiken

Paneermeel gebruiken met twee handen

Als je iets wilt frituren, wil je natuurlijk wel dat er een lekker knapperig laagje op komt. Dit kun je bereiken met paneermeel. Paneermeel is namelijk een makkelijke manier om er voor te zorgen dat je knapperig kunt frituren. Hierbij is het echter belangrijk om twee handen te gebruiken. Vaak heb je namelijk wat bloem en ei om een laagje te maken. Het gene wat je wilt frituren, kun je het beste eerst door de bloem heen halen met één hand en met de andere hand door het ei. Vervolgens kun je met de ei hand het gene wat je wilt frituren in het paneermeel leggen. Met de bloem hand kun je het paneermeel over het gene wat je wilt frituren doen. Hierdoor kun je het beste laagjes krijgen zonder dat je veel troep op je handen krijgt.
Paneermeel gebruiken

Paneermeel gebruiken voor een gerecht

Paneermeel gebruiken is best wel simpel. Je kan er namelijk een hele hoop mee maken en daar om is het handig om te weten hoe je het kan gaan gebruiken. Ik gebruik altijd gebroken beschuiten om paneermeel te maken. Het is een stuk makkelijker dan paneermeel kopen. Je hebt het namelijk altijd wel in huis als je beschuiten eet. De beschuiten verkruimel ik dan helemaal en dan maak je er vanzelf paneermeel van. Dat is behoorlijk makkelijk en iedereen kan het.