De beste tips

Ganglion verwijderen

#1. Ganglion

De gouden tip wanneer je een ganglion hebt: er een week lang vier keer per dag voltarencreme opsmeren. Na vier dagen vier keer per dag creme opsmeren is hij met 3/4e geslonken. Mocht je in het buitenland wonen en geen voltarencreme kunnen vinden, aspercreme schijnt ook te werken.

Ganglion verwijderen

#2. Ganglion moet je serieus nemen

Een ganglion moet je chirurgisch verwijderen. Dit zijn overigens operaties van niets: Althans voor mij was het een makkelijke en snelle operatie.

Een ganglion is een cyste die gevuld is met heldere gewrichtsvloeistof. Het ontstaat vanuit het gewrichtskapsel of vanuit een peesschede. Het komt het meest voor aan de pols, maar kan ook optreden op de hand of de voet

-  Meer informatie over een Ganglion: St. Antonius Ziekenhuis

Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.