De beste tips

Spanning

#1. Gezond eten en drinken

probeer gezond te eten en drinken, liefst een thee waar je van gaat slapen, die van kruidvat nemen want die van picknick stinkt!
Spanning

#2. Mijn ervaring met spanning

Ik had last van onderstaande situatie: Ik volg autorijlessen, ik voel me vaak gespannen als ik de lesauto in stap. Ik wil ook alles perfect doen waardoor ik juist "fouten" maak. Ik ben van mezelf best druk en chaotisch en dat ben ik dus ook in de auto. Toen ben ik aan de slag gegaan met de volgende tips: Je zou van te voren wat ademhalingsoefeningen kunnen doen waardoor je rustiger de auto instapt. Bij sommige mensen helpt het om van te voren naar rustige muziek te luisteren. Tevens is een van de belangrijkste anti-stressmineralen magnesium. Dit zit in groene groenten, bananen, volkorenproducten (volkorenbrood, zilvervliesrijst), vlees, vis en noten. Dit alles heeft mij veel rust gegeven maar het heeft wel oefening nodig, geef het dus niet direct op wanneer het niet onmiddellijk lukt.
Spanning

#3. Zoek wat afleiding

Zoek afleiding.. Ga een film kijken of ga iets leuks doen met vrienden of vriendinnen, of zet de muziek gewoon lekker hard..

De nieuwste tips

Spanning

Thee

Drink slaap thee van de kruidvat . En je merkt gelijk ontspanning
Spanning

Mediteren

Meditatie werkt vaak goed. Op YouTube zijn gratis filmpjes te bekijken