Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Lelies in vaas

Hoe houd je lelies mooi?

Lelies zijn geliefde bloemen om een boeket mee op te fleuren. Ze zijn prachtig en in vele kleuren en soorten verkrijgbaar. De geur en de vlekken die lelies kunnen veroorzaken worden wel eens als nadeel genoemd... Maarja, je krijgt er toch een hoop pracht en praal voor terug! Als je lelies in een vaas wil verzorgen zodat ze langer mooi blijven, dan kun deze tips gebruiken. 

Knip de stampers af

Vindt u de lelies ook zo mooi maar de stampers minder doordat het vlekt als je eraan komt? Knip zo gauw u de stampers ziet af, het heeft geen invloed op de bloem zelf maar hebt er net zoveel plezier van als met stampers maar geen vlekken meer op kleding.

Dia Hendriks
Tip #3018


Lelies in vaas zonder stampers

Lelies zijn hele mooie bloemen, maar de stampers vind ik toch zo vervelend. Door de stappers krijg je vele vlekken in je kleding en daar kun je helemaal niets meer mee. Het is dan ook handig om de stampers er allemaal uit te knippen zodra je ze ziet. Dan wordt tenminste niet alles zo vies en kan ik ze rustig op tafel laten staan.

Mehmet
Tip #20525


Lelies in vaas in lauw water

Lelies in vaas kun je het beste in lauw water zetten. Op die manier zal je direct zien dat het een groot verschil maakt in wat voor een soort water je de lelies zal gaan zetten.

Libby
Tip #21420


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen