Bloedvlekken verwijder je het allerbeste met melk. Tijdens de bevalling van mijn vriendin had de kraamhulp behoorlijk wat bloed over ons tapijt gelekt. Door er melk overheen te gieten en vervolgens weg te wrijven met een droge doek verdween al het bloed. Zelfs de kraamhulp, die al meer dan 30 jaar ervaring had, was verbaasd over het resultaat.

Marco van Gijssel - Tip #1510

3 1

dit werkt perfect! mijn dochtertje had een bloedneus en er was wat bloed op het tapijt en op de bank gekomen, dit werkt perfect! dankjewel ;).

Nadira

0

Login om een reactie te geven:Bij bloed op een matras een papje van tafelzout en koud water er op doen, tijdje laten inweken en wegkuisen met vochtig propere doek.

Marci - Tip #1999

2 0

Login om een reactie te geven:Als je bloed vlekken hebt op kleding maak je het nat met koud water doe je er zout op en schrobben, zo door blijven gaan en als het er nog zit in laten trekken met zout erop in koud water en dan volgende dag in de was.

Liz - Tip #5225

0 0

Login om een reactie te geven:Leg een schone doek onder de stof waar bloed op is gekomen. Neem een ijsklontje en wrijf er heel snel mee op en neer over de bloedvlek. Even volhouden en de vlek gaat helemaal weg.

Judith - Tip #1549

0 0

Login om een reactie te geven:Bloedvlekken op kleding gaan goed weg met spuug/speeksel! Even wat spuug in de mond verzamelen, spuug op de vlek, even in laten trekken, daarna wassen in de wasmachine zoals gebruikelijk.

Ellen Steenbergen - Tip #1746

0 0

Login om een reactie te geven:Na jaren verschillende tips uitgeprobeerd te hebben, is de tip met de shampoo het aller aller beste! Mijn zoon heeft soms een bloedneus in bed, dan stond ik midden in de nacht met mijn handen in ijskoud water, dit hoeft niet meer. Een twee weken oude bloedvlek heb ik weggewerkt met shampoo: eerst nat maken met koud water, dan shampoo erop doen, in borstelen met een klein borsteltje, je ziet de vlek helemaal verdwijnen na 1 a 2 minuten poetsen, dan in de wasmachine wassen. Weg is vlek.

- Tip #8032

0 0

Login om een reactie te geven:Melk op de bloedvlek en deze verdwijnt.

Marjan - Tip #1301

0 0

Login om een reactie te geven:Bloedvlekken verwijder je heel eenvoudig door koud water met keukenzout.

Anoniem - Tip #59

0 0

Login om een reactie te geven:Doe bij een bloedvlek wat "spuug" op de vlek en voorzichtig met een gaasje deppen, niet wrijven. Herhalen tot de vlek eruit is. Tip van mijn moeder die nu 88 jaar is!

Anoniem - Tip #60

0 0

Login om een reactie te geven:Bloedvlekken: Wat lauwe ammonia doet wonderen, ook bij oudere vlekken.

Anoniem - Tip #61

0 0

Login om een reactie te geven:Om nieuwe en oude bloedvlekken in een handomdraai te verwijderen: Doe wat waterstofperoxide op de vlek en dep het op met een (badstof-)doek. Herhaal deze handeling totdat de vlek is verdwenen. Probeer bij twijfels op de reactie van het materiaal op de waterstofperoxide dit eerst uit op een onopvallende plek. Waterstofperoxide is gewoon verkrijgbaar bij de drogist.

Marleen Janssen - Tip #1952

0 0

Login om een reactie te geven:Als we bloedvlekken moeten weghalen is het begin en einde van iedere behandeling koud water. U zult zien dat met koud water haast alle vlekken verdwijnen. Zelfs oude bloedvlekken, geweest in water, lossen op. Hoewel heet water in het algemeen beter
reinigt dan koud water, mag u voor het weghalen van bloedvlekken nooit heet of kokend water gebruiken. Het stollingsproces van het bloed zou daardoor bevorderd worden en de vlek wordt daardoor keihard. Wasbare kleding laat u weken in koud sodawater.

Anoniem - Tip #58

0 0

Login om een reactie te geven:De stof gewoon een tijdje in een emmer met koud water laten weken.

Anna - Tip #3917

0 0

Login om een reactie te geven:Oude bloedvlekken zijn moeilijk te verwijderen eerst in koud water met zout weken, daarna in koud water met wat Vanish laten weken.

Anoniem - Tip #4982

0 0

Login om een reactie te geven:Waterstofperoxide 3% op de vlek doen en dan in de wasmachine. Dit spul kan je halen bij Kruidvat, het staat bij de schoonmaakmiddelen.

Eveline - Tip #4987

0 0

Login om een reactie te geven:Bloed kun je verwijderen uit kleding
door het in de biotex groen te zetten.

Sanne - Tip #3912

0 0

Login om een reactie te geven:Leg kleding met bloedvlekken in koud water en laat het een tijdje staan (bloed lost op in koud water) dan in de wasmachine wassen en vlekken zijn weg.

Claudia - Tip #3757

0 0

Login om een reactie te geven:Bloedvlekken kun je verwijderen met zoutwater. Of gewoon wat zout op de vlek en dan met water afspoelen.

Simone - Tip #2048

0 0

Login om een reactie te geven:Verse bloedvlekken in kleding gewoon met koud water goed uitspoelen.

Lydia - Tip #2112

0 0

Login om een reactie te geven:De vlek insmeren met shampoo, even deppen en dan in de wasmachine, bij mij is het altijd gelukt.

Karin - Tip #2400

0 0

Login om een reactie te geven: