Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Koper poetsen? Smeer in met antikal en daarna met droge doek opwrijven. Glimt weer als een zonnetje!

1 1


Koper poetsen met citroensap is heel handig omdat er geen koperpoetsresten in hoeken blijven zitten, het ruikt beter, het is gewoon een wondermiddel voor al je koper.

1 0


Koperen pannen poets je met een mengsel van bloem, azijn en een beetje zout. Zonder smaak of geur, poetsen zonder druk. Snel en gemakkelijk.

1 0


Koper poetsen hoeft niet meer, spuit er antikal op,even laten intrekken, met een schone doek oppoetsen en klaar is kees!

Leandra
1 1


Gebruik wc-eend, even laten intrekken, zonder boenen weer zo goed als nieuw.

1 0


Je koper blijft langer mooi, als je na het poetsen wat haarlak op spuit.

0 0


Vuil geworden koper makkelijk te reinigen met Viakal, even in laten weken ± 3 tot 5 minuten afspoelen en het koper is weer nieuw zonder te poetsen.

0 0


Koperpoetsvlekken haalt u weg met water en azijn.

0 0


Heb je geen koperpoets in huis gebruik dan sigaretten as een beetje op een vochtig doekje en het koper glanst weer als vanouds.

Wil
0 0


Als je rood koper mooi wil krijgen moet je er viakal opspuiten, en met een vochtige doek afwrijven, even naspoelen en afdrogen.

0 0


Maak een papje van eiwit, bloem, citroensap en zout. Met een sponsje aanbrengen en met heet water afspoelen.

Harry
0 0


Inwrijven met een vochtig doekje met as. Daarna met een schone doek nawrijven.

W. Rijkers
0 0


Sterk vervuilde koperen beeldjes of dergelijke, met een halve citroen insmeren goed naspoelen met warm water en daarna opblinken. Het sap van de citroen gaat tot in het kleinste detail.

Joanna
0 0


Neem het middel waar u de keramische kookplaat mee schoon maakt. Voordeel gaat makkelijk en u heeft geen vieze handen.

Jos
0 0


Koperpoets op een schoteltje 2 druppeltjes amoniak erbij, dan poets je het sneller en makkelijker schoon.

Jolanda
0 0


Koper is soms lastig te poetsen bijv. mijn lamp die aan een ketting aan het plafond hangt, vooral het plaatje tegen het plafond aan Het plafond wordt dan gauw heel vies van de koper-poets. Hiervoor gebruik ik citroensap met een doekje aanbrengen en met een schone natte doek na wrijven. Werkt prima en plafond blijft schoon.

Ann
0 0


Dompel de koper onder in karnemelk en spoel het af met warm water daarna met een droge doek oppoetsen en uw koper is weer als nieuw.

Dorien
0 0


Meng citroensap met zout en poets er het koper mee, spoel met water. En kuis met koper poets.

Mariette
0 0