De beste tips

Hutspot Oma's recept

#1. Uien niet meebakken bij hutspot

De uien bakken en niet meekoken..dus als de aard en de wortels klaar zijn stamp je er de gebakken uien door..niet te lang bakken..heerlijk.
Hutspot Oma's recept

#2. Hutspot Oma’s recept maken

Hutspot is iets wat de meeste mensen echt heerlijk vinden. Als je het goed wilt maken, moet je de uien niet mee koken. Ik bak de uien altijd. Dan voeg ik ze toe zodra de rest klaar is. Dan stamp ik het overal doorheen en is het dus veel lekkerder. Het is een trucje dat ik geleerd heb en je zal het ook vaker op internet tegen kunnen komen. Het maakt het allemaal een heel stuk lekkerder dan wanneer je de uien helemaal gaat mee koken. Ik vind de uien dan een heel stuk minder lekker dan wanneer ze gebakken zijn.
Hutspot Oma's recept

#3. Zelfgemaakte jus bij oma’s hutspot recept

Als je een lekkere hutspot wilt eten, kun je lekker het recept van oma’s hutspot gebruiken. Echter is het ook heerlijk om hier zelfgemaakte jus bij te eten. Zelf gemaakte jus is namelijk een heel stuk lekkerder dan een pakje jus die je in de winkel koopt. Verse jus kun je het beste maken door na het bakken van vlees wat water in de pan te doen. Door hier wat runderbouillon bij toe te voegen, is het mogelijk om een lekker bouillon te maken. Wel is het handig om de jus een beetje door te koken. Hierdoor komt er een diepere jussmaak aan die je kent. Om de jus extra lekker te maken, is het ook lekker om wat nootmuskaat bij de jus in te doen.

De nieuwste tips

Hutspot Oma's recept

Lekkere hutspot maken

Als je lekkere hutspot wilt maken moet je eigenlijk twee dingen altijd doen. Koop VERSE ingrediënten en gebruik goed en verse peper en nootmuskaat om het vlees te kruiden. Klapstuk bij de slager kan overigens echt heel lekker zijn. Neem hier goed te tijd voor.