De beste tips

Bruin worden

#1. Smeer uzelf in met citroen en olijf

Bruin kleurtje; Als je wilt zonnen en rap een bruin kleurtje wil krijgen doe dan puur citroensap en olijfolie in een glas roer dit en smeer u huid ermee in en ga lekker zonnen na een paar uur zie je verschil ga na het zonnen douchen en smeer je in met aftersun doe dit een paar dagen en je al het zien veel succes.

Bruin worden

#2. Citroen met olijfolie

Lekker bruin worden? In de zomer een citroen vermengen met wat olijfolie, en je word prachhtig diep bruin!!! Alleen wel pas na een week zonnen, anders verbrand je te snel!
Bruin worden

#3. Wortelen maken bruin

Eet regelmatig een lekker worteltje, niet alleen gezond maar door het caroteen wat in de wortel zit wordt je ook nog eens sneller bruin! Ga nu echter geen kilo"s per dag eten want dan word je niet bruin maar oranje, wel leuk voor koninginedag maar verder niet zo. Werkt echt.
Bekijk 3 andere tips

De nieuwste tips

Bruin worden

Vitamine E-olie

Smeer je in met vitamine E-olie om lekker bruin te worden, dit ruikt ook lekker (in elk geval beter dan olijf olie want dat stinkt naar benzine ofzo)

Bruin worden

Olie maakt sneller bruin

Als je gaat zonnen meng wat olie (zonnebloem olie of olijfolie ) met wat citroensap, lekker smeren maar! Niet echt een erg lekker middeltje maar het helpt wel!
Bruin worden

Scrubben maakt mooi bruin

Wat helpt om mooi en egaal bruin te worden is 1 keer per week scrubben! Doe dit nooit meer dan die ene keer omdat je anders teveel huidcellen weghaalt waardoor het erg gevaarlijk kan worden in de zon!

Nog 3 andere tips

Bruin worden

Niet teveel scrubben

Je moet juist NIET scrubben zovaak! Dan haal je ten eerste iedere keer je huid weg waardoor die erg droog raakt en de zon alleen maar slecht voor je is, maar ook ga je dan makkelijker vervellen en pakt het bruin niet goed meer! NIET DOEN!! Is zonde.
Bruin worden

Toch wel veel scrubben

Wilt u ook een egale bruine kleur in de zon? Dat kan door uw huid 6 keer per week te scrubben, uw hals, gezicht en benen of buik.
Bruin worden

Wortelen maken huid bruiner

Eet 2 a 3 wortelen per dag (begin er in de lente mee) voor een sneller en een diepere bruine huid.