De beste tips

Bartholin cyste behandelen

#1. Opkomende cyste behandelen

Heb al vaker last gehad van deze zeer pijnlijke aandoening. Wanneer je de cyste op voelt komen Het homeopathische middel myristica sebifera gaan gebruiken. Je zult merken dat de cyste snel open gaat en dat de pijn wegtrekt
Bartholin cyste behandelen

#2. Bartholyn cyste herkennen

Ik ben er laatst achter gekomen dat ik een bartholyn cyste heb. Deze kunnen makkelijk te herkennen zijn als je weet wat het is. De klieren die vocht produceren bij je vagina kunnen verstopt raken. Hierdoor ontstaat er een pijnlijke bult. Deze bult is makkelijk te herkennen aan het pijnlijke gevoel en de omvang van de bult. Meestal trekt een bartholyn cyste uit zichzelf weer weg.
Bartholin cyste behandelen

#3. Appelazijn als behandeling bartholin cyste

Een bartholin cyste is een veel voorkomend probleem bij vrouwen. Het is een pijnlijke cyste bij de vagina. Appelazijn kan als remedie gebruikt worden hiervoor. De beste manier om dit te gebruiken is door een kopje appelazijn in een zitbad vol water te doen. Door hier in te zitten, wordt de cyste langzaam behandeld. Ook is het mogelijk om appelazijn op een wattenstaafje te doen en deze er tegenaan te houden. Echter is het wel verstandig om voorzichtig te doen met azijn als remedie. Dit komt omdat het ook voor problemen kan zorgen in plaats van oplossingen.
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.