Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Last van maden in je gft bak? leg een stukje hout er tussen, zodat de klep een beetje open staat, maden kunnen niet tegen licht dus kruipen weer naar onder.

Jordy
1 3


Gelezen in het blad "Boodschappen": Heb je last van maden in de groenbak, hang er dan een pantysokje gevuld met mottenballen in...Dat schijnt heel goed te werken!

Loesjuh1983
0 0


Heeft u last van maden in de groen of grijze bak, strooi zand op de rand van de bak, zodat de vliegen geen eitjes leggen. Mocht u toch al maden in de bak hebben, flinke schep zand in de bak gooien. Maden zijn slijmerig en gaan dus dood.

Mariƫlle
0 0


Heeft u last van Maden in de kliko (groenbak)? Giet er kokend water over heen.

Mirjam
0 0


Heeft u last van maden, waar dan ook...met zout gaan ze dood! Zout langs de randen van de kliko helpt de maden in de kliko te houden. Maden houden niet van licht dus kliko met een stukje hout open laten.

0 0


In een panty kousje mottenballen doen en die in de container hangen. Vliegen en maden gaan dood.

Dejorala
0 0


Heb ook alles uitgeprobeerd, maar het beste vind ik een paar schepjes zand langs de wand zodat de maden niet naar boven kunnen kruipen.
En natuurlijk de deksel open laten staan.

D.Rosbag
0 0