De beste tips

Duizeligheid tips

Ga zitten of liggen bij duizeligheid

Als u duizelig bent, kunt u een gevoel hebben alsof alles draait. Dit komt door een storing in de buisjes van het evenwicht in uw oor. U kunt het beste gaan zitten of liggen tot de duizeligheid voorbij is.
Duizeligheid tips

zitten

ga vooral even lekker zitten en niet lopen want je hebt kans dat je op de grond kan storten. neem de tijd en rust lekker uit
Duizeligheid tips

Kussen onder schouders leggen tegen duizeligheid

Het kan vervelend zijn om duizelig te worden. Gelukkig zijn er een aantal oplossingen tegen duizeligheid. Zo is het mogelijk om elke ochtend een aantal oefeningen te doen tegen duizeligheid. Het leggen van een kussen onder je schouders kan een oplossing bieden. Hierdoor stijgt er bloed naar je hoofd. Tijdens het opstaan zul je hierdoor minder snel duizelig worden. Langzaam maar zeker kan deze oefening het beter voor je maken.

De nieuwste tips

Duizeligheid tips

Rust nemen en zout

Als je duizelig bent ga dan zitten of liggen, als je duizelig bent heb je meestal te kort aan zout. Dus meer zout eten.

Duizeligheid tips

duizeligheid verzachten

Als je thuis zit, ga dan even liggen of zitten. doe anders ook even rustig. als het lang blijft, kan je het best even de huisarts bellen. als je weg bent, probeer dan ook even rustig aan te doen! ik hoop dat het helpt!
Duizeligheid tips

Opletten bij Duizeligheid

Duizeligheid is een aandoening wat je serieus moet nemen, helemaal als het uit het niets komt. Neem contact op met de huisarts of kijk verder op medische sites als je meer info zoekt over duizeligheid.
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.