De beste tips

Duizeligheid tips

#1. Ga zitten of liggen bij duizeligheid

Als u duizelig bent, kunt u een gevoel hebben alsof alles draait. Dit komt door een storing in de buisjes van het evenwicht in uw oor. U kunt het beste gaan zitten of liggen tot de duizeligheid voorbij is.
Duizeligheid tips

#2. zitten

ga vooral even lekker zitten en niet lopen want je hebt kans dat je op de grond kan storten. neem de tijd en rust lekker uit
Duizeligheid tips

#3. Kussen onder schouders leggen tegen duizeligheid

Het kan vervelend zijn om duizelig te worden. Gelukkig zijn er een aantal oplossingen tegen duizeligheid. Zo is het mogelijk om elke ochtend een aantal oefeningen te doen tegen duizeligheid. Het leggen van een kussen onder je schouders kan een oplossing bieden. Hierdoor stijgt er bloed naar je hoofd. Tijdens het opstaan zul je hierdoor minder snel duizelig worden. Langzaam maar zeker kan deze oefening het beter voor je maken.
Bekijk 2 andere tips

De nieuwste tips

Duizeligheid tips

duizelig hier wat tips

  1. een warme kop thee 
  2. pak iets warms
  3. ga liggen op je bed of bank en leg een kussen bij de benen
  4. draai op uw zij met uw hoofd mee (helpt voor mij)

als je denkt minder duizelig te zijn sta dan rustig op mocht het na een paar uur na tips of medicatie niet verholpen zijn bel dan uw huisarts

Duizeligheid tips

Tip voor duizeligheid

ga op je linker of rechterzijde liggen, 

en blaas op je duim helemaal in en weer helemaal uit doe dat 5 x

daarna moet je gewoon door je neus ademen

dan is je duizeligheid het meeste weg  

bij mij werkt het echt top ik zou er graag mensen ermee willen helpen XXX BYE 

Duizeligheid tips

Rust nemen en zout

Als je duizelig bent ga dan zitten of liggen, als je duizelig bent heb je meestal te kort aan zout. Dus meer zout eten.

Nog 2 andere tips

Duizeligheid tips

Opletten bij Duizeligheid

Duizeligheid is een aandoening wat je serieus moet nemen, helemaal als het uit het niets komt. Neem contact op met de huisarts of kijk verder op medische sites als je meer info zoekt over duizeligheid.

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Duizeligheid tips

duizeligheid verzachten

Als je thuis zit, ga dan even liggen of zitten. doe anders ook even rustig. als het lang blijft, kan je het best even de huisarts bellen. als je weg bent, probeer dan ook even rustig aan te doen! ik hoop dat het helpt!
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.