Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Kopje Turkse koffie bij benauwdheid

Drink bij benauwdheid een kopje Turkse koffie (in een klein kannetje water aan de kook brengen met 3 theelepels suiker.Als de suiker opgelost is en het water kookt, 1 eetlepel koffie toevoegen [te koop in Turkse winkels] even laten doorkoken en in een kopje schenken. Laat wel het laatste beetje in het kopje achterlaten, dit is de koffie drap) of sterk gezette koffie (zwart met suiker). De cafeine werkt bijna hetzelfde als een luchtwegverwijder.Wel altijd medicijnen bij de hand houden, het is geen vervanger!

0 0


Koffie met melk en suiker verlicht

Astma Koffie met melk en suiker kan verlichting geven, ook bij kinderen. Bron onbekend...

0 0


Geen melkproducten bij benauwdheid

Gebruik bij benauwdheid geen melk producten, maar sojaproducten. U Zult HET OP LANGERE TERMIJN MINDER BENAUWD HEBBEN! (spreek uit eigen ervaring, ben geen oma, maar moeder, met zoontje van 2 met astma)

0 0


Brandnetelthee werkt

Brandnetelthee helpt heel goed. Na een half uur begint het te werken. Het vermindert de ontstekinggevoeligheid. Het helpt dus ook bij hooikoorts en allergische rhinitis. Wel overleggen met huisarts, zeker voor gebruik tijdens zwangerschap.

Aurora
0 0


Acute benauwdheid? Kamille thee drinken

Drink bij acute benauwdheid een sterke kop kamille thee, u zult direct verlichting voelen. Ook cola en koffie kan helpen. De drukpunten voor benauwdheid zitten net onder de duim en onder de grote teen. Als u geen inhaler of drank bij de hand heeft kan lichte druk op deze punten snel verlichting geven. Om benauwdheid te voorkomen drink ik ook voor het slapengaan een sterke kop kamille thee gemixt met rooibos of zwarte thee. Stomen helpt bij mij niet hiervan word ik extra benauwd, ook als de cv hoog staat krijg ik weinig lucht.

Mila
0 0


Tijm thee tegen benauwdheid

Bij benauwdheid; maak dan een kop thee van Tijm kruiden, helpt echt !!!

Loes
0 0


Liggen en adem door je buik

Het beste bij benauwdheid (bij mij tenminste) is om te gaan liggen en door je buik te ademen, of daar juist op letten. Is erg handig

0 0


Liggen en aan morgen denken

Lig op je buik en denk aan de volgende dag! Ook moet je door je neus in en mond uit ademen.

anoniempjee e
0 0


Suikerwater tegen slijm ophoesten

Als je zoveel slijm moet ophoesten en niet op adem komt kun je suikerwater drinken maar doe dit niet teveel want dan blijft je slijm binnen. Dus heb je sneller kans op longontsteking.

Jacqueline Pennings
0 0


Ik heb last van volle bronchiƫn en vastzittend slijm. Ik eet dan 1 of 2 rauwe teentjes knoflook. Slijm komt los en kan weer vrij ademen

Paul Stolwijk
0 0