Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Corona voorkomen

Wat kan ik het beste doen om mezelf te beschermen tegen het coronavirus?

De volgende tips kan je gebruiken om Corona te voorkomen. Heb je zelf tips over het voorkomen Covid 19? Laat ze ons weten.

Bescherming tegen Coronavirus

Doe het volgende om uzelf te beschermen en te voorkomen dat u anderen besmet met het virus: Wel doen: Was uw handen regelmatig twintig seconden lang met water en zeep of met handgel op basis van alcohol. Bedek uw neus en mond met een papieren zakdoekje of met de binnenkant van uw elleboog als u hoest of niest. Vermijd nauw contact (binnen een meter) met mensen die ziekteverschijnselen vertonen. Blijf thuis en isoleer u van andere mensen in huis als u zich ziek voelt. Niet doen: Raak uw ogen, neus of mond niet aan als u uw handen nog niet heeft gewassen.

Frank Egberts
Tip #16231


Richtlijnen tegen Coronavirus

1 THUIS Blijf zoveel mogelijk thuis 2 AFSTAND Houd 1,5 meter afstand 3 HANDEN Was vaker je handen 4 ELLEBOOG Nies en hoest in je elleboog 5 PAPIER Gebruik papieren zakdoekjes

Frank Egberts
Tip #16232


Corona voorkomen met gezonde voeding

Een goede weerstand zorgt ervoor dat je minder snel corona op zal lopen. Let dus goed op je voeding (schijf van 5 bijvoorbeeld). Zorg er ook voor dat je genoeg beweegt.

Julian
Tip #19437


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.