Populaire tips

Zomertijd tips

Voorbereiding op de zomertijd

Als de zomertijd er aan komt, heb ik altijd een beetje last van een verandering in de tijd. Sinds kort sta ik van tevoren een uur eerder op en ga ik een kwartier eerder naar bed. Op die manier went mijn lichaam namelijk aan het eerder op moeten staan.
Zomertijd tips

Eerder naar bed en eerder opstaan als zomertijd tips

Zomertijd is altijd lastig om in te komen. Hierom is het handig om een aantal zomertijd tips te hebben. Het is bij de zomertijd verstandig om eerder naar bed te gaan en eerder op te staan. Zo kun je het beste een kwartier eerder naar bed gaan en een uur eerder opstaan. Dit zorgt er namelijk voor dat je een beetje went aan het eerder opstaan. Als je dit een week van tevoren doet, ben je meteen gewend aan de zomertijd.
Pesten

Pesten; wat te doen?

Je ziet het meestal wel in films, dat sommige meisjes op de middelbare school erg populair zijn, zien er altijd mooi uit en hebben handige ´vriendinnen`( slaafjes dus). Dat is in werkelijkheid helemaal niet zo. Het is begrijpelijk dat als je een nieuw schooljaar in gaat, of naar een nieuwe school gaat, dat je natuurlijk niet de ene nerd wilt zijn, maar ik kan je verzekeren, dat hoeft niet door heel gemeen te zijn. Populair is eigenlijk dat je veel vriendinnen wilt hebben toch? Wees dan gezellig, anders kwets je alle leuke mensen waar je het ook gezellig mee kan hebben. Wil je op school komen met zin? Wees dan gewoon jezelf! <3

Zomertijd tips

Daglicht is goed voor je

De klok gaat een uur vooruit! Door de overgang naar de zomertijd slaap je gemiddeld 40 minuten korter. Voor wie de dag erna last heeft van de biologisch klok: Ben je wakker, stap uit bed en trek meteen de gordijnen open. Daglicht is goed voor je en heeft invloed op je biologische klok.