Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Last van eelt op je voeten,smeer het een paar keer in met een papje van fijn gemalen aspirientjes met een scheutje citroensap en aanlengen met water tot het een papje word. Wel erna sokken aandoen.

3 0


Ik heb een samengestelde remedie gemaakt van verschillende tips hier op oma weet raad. Het resultaat is verbluffend! Eerst schuurt men op een schoongemaakte kurkdroge huid de hiel met een grof schuurpapier. Vervolgens gladder maken met een fijne. Daarna een scheut olijfolie met zout in de palm van je hand en daarmee de hiel met enige druk nogmaals schuren. Vervolgens de hiel afspoelen met warm water en goed drogen.Het resultaat is een prachtige gladde en zachte hiel.

Fran
1 0


Smeer voordat je gaat slapen een dikke laag vaseline op je voeten. Trek sokken erover aan en de volgende dag heb je de zachtste voeten van de wereld.

1 0


Bij eeltvoeten: Voetenbad nemen met water en zout, zout laten oplossen daarna je voeten 30 minuten laten weken. Met een tandenborstel overig huid weghalen en met een handdoek je voeten drogen.

1 0


Ga met je voeten een half uurtje weken met een bruistablet voor gebitten, koop bij de Hema, een eeltmesje en het vliegt eraf. Daarna dik insmeren met een vette creme, sokken aan en de volgende dag zachte voeten.

Eef- Rammstein
0 0


Elke keer als u uw voeten wast schrob ze dan met een afwasborstel. Nooit een mes of rasp gebruiken. Zo voorkom je beschadigingin aan je voeten. Achteraf insmeren met een goede creme zonder parfum,want parfum droogt de huid uit.

Elegance
0 0


De tip om aspirine fijn te malen is prima. Het werkt echter alleen met echte Aspirine (niet met paracetamol ed) omdat daar asilicylzuur in zit (weet je meteen wat je slikt!). Dat zuur los de hoornhuid op. Middeltjes die de dokter voorschrijft zijn daarop gebaseerd. Je kan ook Formule W gebruiken (daar zit hetzelfde in) maar zorg dan wel dat het wordt verdund!!

Leon
0 0


Je hebt van die voet-vijltjes, daar ben je meestal uren mee bezig. Maar ik heb ontdekt dat als je voeten nog ietwat nat zijn van het douchen, dat het er dan veel gemakkelijker afgaat. Je moet wel iets voorzichtiger zijn, want volgens mij zijn je voeten dan ook kwetsbaarder. Maar als gewoon goed oplet tijdens het vijlen, dan werkt het echt goed.

Emma
0 0


Last van eelt op de voeten? Koop bij de bouwmarkt donkerrood schuurpapier dat heel fijn is. Schuur iedere week hier het overtollige eelt mee weg.

Nicole
0 0


Een combinatie van tips heeft hij mij super geholpen. Ik week eerst m'n voeten in de soda. Daarna droog ik ze af en smeer ik m'n voeten in met een papje van 5 aspirines,, water en citroensap. Ik doe boterhamzakjes om m'n voeten en daarover sokken. Na een kwartier afspoelen. Daarna goed wrijven met fijn schuurpapier. Een week na behandelen met vaseline. Voor slapen insmeren. Na twee dagen heb je prachtige voeten.

Marjoleintje
0 0


Heeft u last van eeltvoeten (vooral op de hielen)? Halveer een tomaat, leg ze in een bakje en ga er lekker voor zitten en leg iedere hiel in de halve tomaat. De zuur in de tomaat zorgt voor zachte voeten. Eventueel kunt u de voeten daarna met warm water afspoelen en met een hielensteen afschrobben. Herhaal dit 2 tot 3 keer per week voor blijvend resultaat.

Latifa
0 0


Eelt Verwijderen; Smeer voor het slapen gaan het eelt dik in met Vicks. Trek daar overheen sokken aan en slaap lekker. In de ochtend zijn de voeten weer lekker zacht en eelt vrij!

Solar
0 0