Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Immuunsysteem versterken

Welke tips zijn handig als je wil werken aan je immuunsysteem?

Je leest het vaak bij een probleem: Zorg ervoor dat je een goed immuunsysteem hebt. Maar hoe werk je nou precies aan een goed immuunsysteem? Lees de tips van Oma Weet Raad om jouw immuunsysteem op en top in orde te krijgen.

Tips voor je immuunsysteem

Hoe hou je je immuunsysteem krachtig. Eet elke dag een paar amandelen, een banaan, verse groente, meerdere keren vis in de week. Volle melk, karnemelk, roomboter. En beweeg zeker 20 min op een dag. Hierbij moet je hart wel sneller gaan kloppen. Of doe aan yoga en meditatie. Hierdoor blijf je stress vrij . Je voelt je lekkerder in je vel en hebt je hebt meer dan genoeg energie. Heel belangrijk dat je het dan wel elke dag doet. Dit om discipline op te bouwen en kracht. In combinatie met gezond eten en drinken succes verzekerd.

Shanti
Tip #15030


Omega vetzuren eten voor immuunsysteem versterken

Op het moment dat je je immuunsysteem wilt versterken, kun je dit het beste doen door omega vetzuren. Dit zijn speciale vetzuren die er voor zorgen dat je immuunsysteem sterker wordt. Hierbij is het belangrijk om de juiste combinatie tussen omega-3 en omega-6 vetzuren te hebben.

Eduard
Tip #21227


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.