Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Wenkbrauwen epileren doet pijn! maar als je er vantevoren een beetje cremespoeling op doet, doet het niet zo pijn. Ik gebruikt Palmolive anti-klit spoeling, werkt goed.

5 0 0


Wenkbrauwen blijven goed in model wanneer u ze kamt nadat u ze ingesmeert hebt met gel of een vette creme.

5 0 0


Een handige tip als je een hekel aan epileren hebt. Koop een neustrimmer (voor mannen)maar ook ideaal om je wenkbrauen bij te werken. En doet geen pijn.

5 0 0


Pijnlijk hé? Je wenkbrauwen epileren... Dat kan je het best doen als je een tijdje met een ijsblokje tegen je wenkbrauw heb gezeten. Dan is je wenkbrauw voor even gevoelloos en kan je makkelijk de haartjes weghalen. Als je klaar bent, kun je je wenkbrauwen in model brengen door het te stylen met gel of haarspray. -Haal nooit haartjes weg bij de bovenkant van je wenkbrauwen. De vorm kan daardoor voor een erg lange tijd veranderen. -Weet wat je wil..Je kan het er best met een schoonheidsspecialiste overhebben wat jou het best staat. Succes!

5 0 0


Zijn uw wenkbrauwen niet zo mooi? borstel ze dan met een oud mascara borsteltje. Helpt goed. Blijft het niet zitten doe dan eerst wat gel op het borsteltje voor een langer resultaat.

5 0 0


Weet je niet hoe je je wenkbrauwen in vorm moet houden, of epileren? Laat het eerst door een schoonheidsspecialiste doen, en epileer het later bij. Wel zeggen of je het dun wilt hebben, of vol wilt houden.

5 0 0


Wenkbrauwen epileren is een vervelend karwij. Ik gebruik een mini-tondeuse voor oor en neus haren, die heeft een tondeuseblad met maar 3 tandjes en is klein genoeg om mijn wenkbrauwen mee in model te 'scheren'!

5 0 0


Voor het kammen van wenkbrauwen kun je een oud schoongemaakt mascaraborsteltje gebruiken.

5 0 0


Snel en pijnloos mooie wenkbrauwen en de haren blijven ook langer weg. Ik hars al 4 jaar mijn wenkbrauwen en ik ben super tevreden, ik knip een vorm en plak de hars strip en trek in 1 keer alle haren er uit. Ik gebruik altijd de sensitive hars strips van de kruidvat.

5 0 0