De beste tips

Ontstoken hechtingen

#1. Ontstoken hechtingen weken in sodawater

Na een bevalling kunnen er hechtingen zijn gemaakt die ontstoken zijn. Het weken in sodawater is dan noodzakelijk. Om dit gemakkelijk te maken schuif je een schone grote vuilniszak over de wc bril heen. Dan druk je het middendeel wat in en er ontstaat een kom. Je vult dit met wat soda en lauw water. Nu ga je erop zitten om te weken. Wanneer je klaar bent prik je een opening in het midden en het vuile sodawater loopt meteen weg in de wc. Daarna verwijder je de vuilniszak van de wc bril en gooi je deze weg. Handig om te doen en heel hygiënisch.
Ontstoken hechtingen

#2. Sopje groene badedas tegen ontstoken hechtingen

Bij ontstoken hechtingen maak een sopje van GROENE badedas en bet er de wond mee, werkt heel goed zuiverend
Ontstoken hechtingen

#3. Ontstoken hechtingen weken met soda

Je kan je hechtingen gaan weken in soda. Op die manier worden ze mooi schoon en heb je minder kans op infecties. Een hechting moet zeker goed verzorgt worden en dit kun je alleen maar doen door hem goed schoon te houden. Kies er daarom altijd voor om goed te kijken wat de arts zegt. Als de arts zegt dat je het wel met soda schoon kan maken, dan valt dit zeker aan te raden.
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.