De beste tips

Verstopte talgklieren

#1. Trekzalf helpt bij verstopte talgklieren

Ik soms last van een verstopte talg klier in mijn lies, de ene huisarts maakt daar een sneetje in maar is erg pijnlijk, beter is gewoon trekzalf te halen bij de drogist na een paar keer springt de bult en ben je er weer een hele tijd vanaf.
Verstopte talgklieren

#2. Ga naar een dermatoloog bij verstopte talgklieren

Laat je doorsturen naar een dermatoloog want er is wel degelijk iets aan te doen. Het komt meestal bij vrouwen voor. Ik zelf heb hier al 20 jaar mee rondgelopen terwijl de huisarts zei dat er niks aan te doen was. En die schaamte en littekens die je ervan overhoudt hoeft dus niet. Had iemand mij dit maar eens eerder vertelt. Daarom schrijf ik het nu om een ander dit te besparen.
Verstopte talgklieren

#3. lymfeklier

Liedje neuriën Ijs eten van die dubbel likkers Niet erop drukken

De nieuwste tips

Verstopte talgklieren

Ontstoken Talgklier geen trekzalf nodig

Een beetje frunniken en knijpen doet vaak al wonderen. Vaak kun je de talg er zo uitknijpen. Eventueel een ontsmet naaldje gebruiken als hulpstuk. Als er echt een ontstekingsbult ontstaat zou ik wel even naar de huisarts gaan. Maar daar heb ik zelf gelukkig geen ervaring mee.

Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.