De beste tips

Ontstoken oor

#1. Ontstoken oor behandelen met uiensap

Als je een onstoken oor hebt moet je uien sap uitpersen (op de sinasappelpers ui doormidden snijden) dit uiensap op een steriel watje en in het oor doen en zonodig paar keer per dag herhalen. Ik heb er altijd baat bij
Ontstoken oor

#2. Het uitspuiten van de oren

Ik heb wel eens een ontstoken oor gehad. Ik werd er helemaal naar van en ik wilde er ook zo snel mogelijk wat aan laten doen. De meeste huisartsen geven je alleen druppels mee bij oren die ontstoken zijn. Ik wilde graag dat ze ook mijn oren uit ging spuiten. Dit werkte veel beter en het ging allemaal een heel stuk sneller voorbij dan eerst.
Ontstoken oor

#3. Citroensap

Doe 3x per dag Citroënsap 2druppels in beide oren en ga op bed liggen laat het 3/4 minuten intrekken. Als je dan recht op zit druipt het er uit, vervolgens herhalen met water !

De nieuwste tips

Ontstoken oor

Extra kussen onder je hoofd tegen ontstoken oor

Als mijn oor ontstoken is, zorg ik er altijd voor dat ik een extra kussen onder mijn hoofd doe. Dit zorgt er namelijk voor dat mijn oor wat hoger ligt. Door het hoger liggen van mijn oor staat er minder druk op mijn trommelvliezen. Dit slaapt een stuk prettiger en is ook nog eens beter voor mijn oren. Hierdoor heb je meteen twee vliegen in één klap.

Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.