De beste tips

Verstopping

#1. Pruimensap werkt laxerend

Koop in de supermarkt bij de zonnatura producten Pruimensap, neem dat s'ochtends als je net wakker bent en/of s'avonds voor je gaat slapen.. werkt echt goed!!
Verstopping

#2. Sapje tegen verstopping

Sinasappelsap en een eetlepel olie dan goed roeren en opdrinken de olie proef je niet.
Verstopping

#3. Drink lauw water bij obstipatie

Heeft u last van verstopping? Dan werkt lauw water heel goed. Paar keer per dag lauw water drinken en u zult zien dat het werkt!!
Bekijk 2 andere tips

De nieuwste tips

Verstopping

lijnzaadolie

1 theelepel lijnzaad olie bij je ontbijt werkt super laxerend en goed. je kan de olie in bijvoorbeeld je havermout of koffie doen, smaak is wel even wennen

Verstopping

Water en vezels tegen verstopping

het is belangrijk om voldoende vocht binnen te nemen als je last hebt van verstopping. Zeker 1,5 a 2 liter per dag. Daarnaast voldoende vezels. Die zitten in volkoren producten, groente, fruit en peulvruchten.

Verstopping

Ontbijtkoek tegen verstopping

Eet s`morgens voor het ontbijt een plak ontbijtkoek, in de ouderenzorg, waar ik werk, hadden we hierdoor weinig verstoppingen bij hen.

Nog 2 andere tips

Verstopping

Kiwi's voor je ontbijt werkt laxerend

Veel vrouwen hebben last van verstopping. Een tip: Eet iedere ochtend twee kiwi’s vóór je ontbijt. Gewoonte van maken. Ik heb altijd kiwi’s in huis. Werkt patent.

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Verstopping

Wonderolie (castorolie) verhelpt obstipatie

Als u last heeft van verstoping ook voor mensen die erg aan opstipatie lijden echt een zeer goed product - werkt 100%. Wonderolie!2 lepels innemen met de kop koffie- werkt super! Verkrijgbaar bij de drogist en bij reform winkel.

Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.