Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Urine uit bank

Hoe verwijder je urinevlekken uit een bank?

Pisvlekken uit de bank verwijderen? Met deze tips kan je proberen urine of plas uit je bank of sofa te verwijderen.

Kattenpis op de bank

Kat geplast op de bank? Dat kan opgelost worden. De vlek op nemen met keukenrol. Wrijf de vlek dan in met een sopje met biotex. Maak het droog met een doek en spuit het dan in met een plantenspuit met water en azijn.

Christa Van Kesteren Schram
Tip #11602
0 2
Talkpoeder neemt urine op uit matras/bank

Is er op een matras/bank geplast ? Dep de vlek droog, strooi er wat talkpoeder op en laat de vlek even rusten. De talkpoeder neemt het laatste vocht op. Stofzuig de vlek en ga er nog even met een sopje overheen. Als het opgedroogd is zie je er nagenoeg niks meer van !

Michellee
Tip #14571
0 0
Bank met urinevlekken behandelen

Urinekringen en geur (van huisdieren) uit stoffen bank verwijderen: 

Pak een emmer warm water, goede scheut wasmiddel en een lepeltje Vanish. De bank met een sponsje hiermee inwrijven. Daarna een laken erop leggen zodat het overtollige vocht wordt opgenomen , een paar uurtjes wachten. Laken eraf en laten drogen, geur en vlekken zijn volledig verdwenen.

Kaja
Tip #16164
0 0
Water en azijn tegen urinevlekken

Zoveel mogelijk opdeppen en vervolgens schoonmaken met water en dan azijn tegen de vieze geur. Als het goed is, is de vlek weg. Als dit niet lukt zo snel mogelijk HG tegen urine halen.

Sjelsjel
Tip #16596
0 0