De beste tips

Zweren behandelen

#1. Honing en kurkuma om zweren te behandelen

Zweren kunnen vervelend en pijnlijk zijn om last van te hebben. Echter is het mogelijk om deze te behandelen door honing en kurkuma op de zweer te smeren. Door een dikke pasta te maken van honing en flink wat kurkuma poeder, kun je hier een soort zalf van maken. Door dit even in te laten trekken, is het mogelijk om de zweren te behandelen.
Zweren behandelen

#2. Zweren oplossen met prei

Voor zweren het groen van prei open doen en een nacht op de zweer leggen en 's morgens is hij open.
Zweren behandelen

#3. Prei gebruiken bij een zweer

Zweren zijn erg pijnlijk. Ik heb hier wel eens last van gehad. Het klinkt misschien gek, maar een prei kan hier goed bij helpen. Het groen van een prei kun je namelijk op een zweer leggen voor een nacht. Hierdoor wordt de pijn van de zweer een heel stuk minder.
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.