Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Geen eetlust

Forum  ›  


Geen eetlust

Sinds ik in het ziekenhuis heb gelegen en antibiotica heb gehad heb ik geen eetlust meer en moest ik aan de bijvoeding. Ben nu thuis en weet niet wat ik moet doen om weer trek te krijgen. Ik had een nierbekkenonsteking en zit door crps 1 in een elektrische rolstoel en ben afgevallen. wat nu.

Miranda Modderkolk

1

Een acupuncturist kan je hier goed mee verder helpen. Zij kunnen je ook voedingsadvies geven en zorgen dat je lichaam zijn balans (deze is verstoord door o.a. de antibiotica) weer terug kan vinden. Een van de dingen die in de Chinese geneeskunde basis is, is een milt vriendelijk dieet. Eet je groenten gekookt, eet deze uit t seizoen en de omgeving waar je leeft. Vermijd zoveel mogelijk bewerkt voedsel en wees niet al te schuitig met melkproducten en suiker/geraffineerde producten. Dit zal je milt versterken (dit orgaan is chinees gezien tevens belangrijk voor de eetlust). Verder kan gezien jouw verhaal mogelijk n goede probiotica (geen yakult, maar echt n goed merk) de darmflora helpen herstellen.

Inloggen of reactie achterlaten als gast

Reactie geplaatst