Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Dieren allergie

Wat zijn oma's tips als je allergisch bent voor dieren, de vacht of veren?

Bekijk hier de Oma Weet Raad tips over dieren allergie. Misschien valt het op te lossen met huismiddeltjes uit Oma's tijd!

Allergie van harige dieren

Allergie voor harige dieren:
Als je bultjes om je ogen krijgt of roden ogen, 10 minuten een koud nat washandje op je ogen leggen.
Dan zit je er even niet aan en het verkoeld.

Noatje
Tip #8921


Nat washandje op jeukende ogen

Als je in aanraking bent gekomen met een dier waar je allergisch voor bent leg dan een koud nat washandje op je jeukende ogen dat kalmeert goed en probeer er niet aan te zitten. Was je handen nadat je het dier hebt aangeraakt.

Momograaff
Tip #15726


Dieren allergie helpen

Jeukende ogen is iets wat ik bij veel mensen zie die een allergie voor dieren hebben. Dat is zeer vervelend, want je kan er vrij weinig aan doen. Je kan er wel voor kiezen om een nat washandje te pakken. Deze leg je dan op je ogen en zo word het even verkoelt. Het is handig om het een paar keer te doen, zodat je er niet zoveel aan zit. Jeukende ogen moeten niet pijnlijk gaan worden en dat kun je alleen maar voorkomen door niet te krabben.

Dieren
Tip #20902


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.