Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Als een baby of kind niet kan poepen koop dan een paar gedroogte pruimen kook die in een pan een paar minuten en dan uit de pan halen en pelen en het vrucht vlees geven aan het kind of persoon binnen half uurtje kon mijn kindje weer poepen.

5 0 0


Iedere avond een klein handje cashewnootjes helpt de stoelgang!

5 0 0


Last van slechte stoelgang en harde ontlasting. Eet elke morgen een kwart rauwe aardappel. Je bent er zo vanaf

5 0 0


Last van de stoelgang? Op je nuchtere maag een gedraagde pruim.

5 0 0


Heeft u last van een onregelmatige stoelgang? Eet "s ochtends op de nuchtere maag gebroken lijnzaad (te koop in de supermarkt). Dit kun je gewoon in de yoghurt of melk e.d. doen. 2 Eetlepels "s morgens en "s avonds is voldoende, bij mij hielp het na een paar dagen! Ook verkrijgbaar in olie, maar dit is niet zo smakelijk!

5 0 0


Moeilijke stoelgang Veel waterdrinken, 's morgens 2 glazen lauw water. 2 eetlepels lijnzaad door de yogurt roeren.

5 0 0


Eet elke ochtend voor het ontbijt twee kiwi's en je hebt geen last meer van verstopping. Het duurt wel een paar dagen voor het werkt, maar succes verzekerd!

5 0 0


Een trage spijsvertering wordt gestimuleerd als men voor ieder maaltijd wat rauwkost gebruikt (geraspte wortel, appel, witte kool)

5 0 0


Volkoren brood eten helpt ook, eet GEEN BANANEN EN/OF GERASPE APPELS dat stopt! Sinasappelen helpen ook en eet zilvervliesrijst ipv gewone rijst.

5 0 0


Bananen stoppen juist niet, al denkt iedereen van wel!! Banaan zit vol met vezels.

5 0 0


Eet rijpe bananen voor een snelle stoelgang.

5 0 0


Moeite met de stoelgang, elke morgen op de nuchtere maag lauw water drinken.

5 0 0