Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Moeite met de stoelgang, elke morgen op de nuchtere maag lauw water drinken.

0 0


Iedere avond een klein handje cashewnootjes helpt de stoelgang!

0 0


Last van de stoelgang? Op je nuchtere maag een gedraagde pruim.

0 0


Moeilijke stoelgang Veel waterdrinken, 's morgens 2 glazen lauw water. 2 eetlepels lijnzaad door de yogurt roeren.

0 0


Eet elke ochtend voor het ontbijt twee kiwi's en je hebt geen last meer van verstopping. Het duurt wel een paar dagen voor het werkt, maar succes verzekerd!

0 0


Een trage spijsvertering wordt gestimuleerd als men voor ieder maaltijd wat rauwkost gebruikt (geraspte wortel, appel, witte kool)

Hella
0 0


Volkoren brood eten helpt ook, eet GEEN BANANEN EN/OF GERASPE APPELS dat stopt! Sinasappelen helpen ook en eet zilvervliesrijst ipv gewone rijst.

0 0


Bananen stoppen juist niet, al denkt iedereen van wel!! Banaan zit vol met vezels.

0 0


Eet rijpe bananen voor een snelle stoelgang.

0 0


Als een baby of kind niet kan poepen koop dan een paar gedroogte pruimen kook die in een pan een paar minuten en dan uit de pan halen en pelen en het vrucht vlees geven aan het kind of persoon binnen half uurtje kon mijn kindje weer poepen.

Patricia Postema
0 0


Last van slechte stoelgang en harde ontlasting. Eet elke morgen een kwart rauwe aardappel. Je bent er zo vanaf

0 0


Heeft u last van een onregelmatige stoelgang? Eet "s ochtends op de nuchtere maag gebroken lijnzaad (te koop in de supermarkt). Dit kun je gewoon in de yoghurt of melk e.d. doen. 2 Eetlepels "s morgens en "s avonds is voldoende, bij mij hielp het na een paar dagen! Ook verkrijgbaar in olie, maar dit is niet zo smakelijk!

0 0


Voor een betere stoelgang kun je bij het ontbijt een glaasje sinaasappelsap drinken. Dit hoeft geen vers sap te zijn, mag ook een pak lang houdbare sinaasappelsap zijn.

P. van Eden
0 0


Eet elke dag ongeveer drie geconfijte vijgen in bijvoorbeeld yoghurt of kwark, en het helpt, zelf heb ik een spastische dikkedarm, nu probleem opgelost, zonder medicatie.

Jolandav
0 0