De beste tips

Oedeem tips

#1. Oedeem in enkels

Had ik ook last van aan mijn voeten en enkels het was de bijwerking van het medicijn Amlodipine (hoge bloeddruk)
Oedeem tips

#2. Ananas of bleekselderij eten tegen oedeem

Als je vocht vasthoudt is het eten van ananas en bleekselderij een goedwerkend middel. Ik maak vaak verse juices van beide omdat ze vochtafdrijvend werken. Daarnaast benen omhoog en het trekt sneller weg.
Oedeem tips

#3. Benen hoger leggen als oedeem tips

Op het moment dat je last hebt van oedeem, kan dit erg vervelend zijn. Dit komt omdat oedeem niet alleen erg vervelend is om last van te hebben, maar het kan ook nog eens pijnlijk zijn om last van te hebben. Het is gelukkig mogelijk om dit op te lossen door je benen hoger te leggen. Oedeem is eigenlijk het ophopen van vocht in je voeten. Dit is niet zo prettig om last van te hebben. Gelukkig is het mogelijk om je voeten hoger te leggen tegen oedeem. Dit kun je het beste doen door een beenkussen in bed. Vaak ligt dit ook erg prettig.

De nieuwste tips

Oedeem tips

Het dragen van kousen

Als ik iets vervelend vind is het wel oedeem. Daarom heb ik tips oedeem is een keer opgezocht. Ik werd er zeker wel wijzer van. Het is handig om kousen te dragen. Dit zal het allemaal een heel stuk minder maak. Ik vond het een zeer goede tip.
Oedeem tips

Sap van aardappelen tegen oedeem

Sap van aardappelen. Schil een middelgrote aardappel, en snijd deze in dunne plakjes. Wikkel de aardappelschijfjes rond je handen en / of voeten waarbij je de schijfjes op hun plaats houdt met behulp van medisch gaas. Laat dit geheel ruim 30 minuten zitten, waarna je de aardappelschijfjes weggooit. Je kunt deze behandeling zo vaak herhalen als je nodig vindt. Eventueel kun je ook dunne plakjes komkommer gebruiken, als aardappelen niet voorhanden zijn.
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.