De beste tips

Vermoeidheid

#1. Heel erg moe zijn: Wat te doen?

De laatste paar weken ben ik echt ontzettend moe. De vermoeidheid heeft een enorme invloeg op mijn dagelijkse leven. Ik ga op tijd naar bed en er niet te vroeg of laat uit. Ik slaap zo een 8 uur per nacht dus daar ligt het volgens mij niet aan. Hebben jullie tips wat mij wakker houdt en maakt?? Ik hoor het graag xx
Vermoeidheid

#2. Vermoeid? Ijsbad helpt tegen moeheid

Als je heel oververmoeid bent, werkt deze tip:
Laat de wasbak vol koud water stromen. Leg daar een stuk of 10 ijsklontjes in, leg er ook nog wat schijfjes komkommer in. Laat je gezicht daar even in hangen en je voelt de moeheid zo wegtrekken. Ik las het in een tijschrift en het werkt echt supergoed!

Vermoeidheid

#3. Citroensap helpt tegen vermoeidheid

Drink een groot glas heet water met citroensap op je nuchtere maag ( ik drink het met een mespuntje cayennepeper er door) pas een half uur daarna ontbijten. Binnen een paar dagen voel je je weer prima ( ontgift de lever).
Bekijk 1 andere tip

De nieuwste tips

Vermoeidheid

Vermoeid door alcohol

Als je vaak vermoeid bent, dan kan alcohol daar een oorzaak van zijn. Die paar drankjes bij het eten en voor het slapen zorgen ongemerkt voor een minder goede nachtrust.

Vermoeidheid

Vermoeidheid kan komen door ijzergebrek

IJzergebrek kan een oorzaak zijn. Een bloedtest via de arts kan dat aantonen. Appelstroop bevat zeer veel ijzer en kan helpen het tekort aan te vullen.
Vermoeidheid

Magnesium slikken voor vermoeidheid

Bij de drogist kan je magnesium tabletten halen. 2 tabletten per dag helpt bij je vermoeidheid. Eet ook bruin brood, veel groente en vlees!

Nog 1 andere tip

Vermoeidheid

Minder vermoeid met vitamine B12

De vitaminepillen B12 helpen goed tegen vermoeidheid. Wel heeft het even inwerktijd nodig. +- 7 dagen.

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen