Populaire tips

Droge huid

Rauwe kokosolie

Gebruik 2 keer per dag in de ochtend en avond rauwe kokos olie, goed inmasseren en dan laten trekken na een week heb je al resultaat.
Zonneallergie

Prikweg doet zijn werk

Uit wanhoop "prikweg" van VSM op de blaasjes gesmeerd. Verzacht direct en de blaasjes trekken weg. Zalfjes en medicijnen van de huisarts gehad zonder goede resultaten.
Huidverzorging

Huid stomen

Je huid 2x per week stomen! Kokend water in een emmer en je hoofd erboven met een handdoek erboven op zodat de stoom niet kan ontsnappen.
Verbrande huid

Koude handdoek gebruiken

De pijn door zonnebrand ontstaat doordat de huid de hele dag de hitte van de zon opslaat. Het is dus zaak deze hitte er weer uit te krijgen. De beste methode hiervoor is een handdoek nat te maken met koud water. Wring de handdoek licht uit. Spreidt vervolgens de handdoek uit over de rug, borst, benen etc. Het voelt even koud aan maar daar moet je even doorheen. je merkt dat de handdoek prettig aan gaat voelen en nar verlkoop van een paar minuten voel je de handdoek niet meer. Haal de handdoek dan van de plek af en voel er maar eens met je hand aan. De handdoek is nu gloeiend heet. Die hitte komt dus uit je lichaam. Maak de handdoek opnieuw koud, leg hem weer op de verbrandde plek en herhaal dit enige malen. Daarna lekker insmeren met een goede after-sun.