Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Gevoelige huid reinigen

Hoe kan je een gevoelige huid het beste reinigen zonder verdere irritatie?

Bekijk hier de tips van Oma die gaan over hoe je een gevoelige huid kunt reinigen.

Honingmasker goed voor de gevoelige, wat oudere huid

Een honingmasker is een weldaad voor de gevoelige, wat oudere huid. U kunt de honing puur op de huid aanbrengen en na een kwartier met lauw water verwijderen.

Tip #410


Melk door badwater tegen gevoelige huid

Daar ik een zeer gevoelig huid heb kreeg ik van mijn huisarts te horen om een halve liter volle melk in mijn bad te doen, het resultaat is ongelofelijk, ik heb geen jeuk meer na het wassen, een echte aanrader en goedkoop.

Blanca Janssens
Tip #5297


Gevoelige huid reinigen met olie

Als je last hebt van een gevoelige of droge huid is je huid reinigen met olie een goed idee. Op deze manier zorg je er het beste voor dat je huid niet zo droog is

Romy
Tip #19429


Gevoelige huid reinigen met melk

Het gaat misschien heel gek klinken, maar door de melk heb ik een heel stuk minder last van mijn huid. Mijn huid kan soms behoorlijk geïrriteerd zijn. Dit vind ik uiteraard niet fijn. Ik wou er dan ook zo snel mogelijk wat aan doen. Helaas wist ik een hele lange tijd niet wat ik er dan aan kon doen. Ik heb er toen voor gekozen om melk in mijn bad te doen. Door de melk word mijn huid een heel stuk zachter en gaat het niet zo ruw worden. Daarom doe ik dit wel eens vaker, om te voorkomen dat mijn huid eventueel weer ruwer gaat worden. Het is niet al te duur en een zeer makkelijk oplossing voor een gevoelige huid.

Boer94
Tip #20904


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen