De beste tips

Narcose bijwerkingen

#1. Vitamine C helpt bij bijwerkingen narcose

Ik heb altijd erg last van bijwerkingen van algehele narcose, zoals duizeligheid, moeheid en desorientatie. Na mijn laatste operatie vond ik op internet deze tip: vitamine C. Ik heb een fles vitamine C tabletten gekocht en gedurende enkele dagen om de paar uur twee of drie ingenomen. Na drie dagen was ik weer helemaal helder.
Narcose bijwerkingen

#2. Zorg dat je fit blijft

Narcose bijwerkingen is zeker iets wat heel erg veel voorkomt. Ik vind het zelf altijd zeer spannend om onder narcose te gaan. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik fit de operatie kamer in ga. Zo voorkom ik dat ik er niet zo belabberd uit kom. Wanneer je fit bent, is dat veel handiger dan wanneer je niet fit bent.
Narcose bijwerkingen

#3. Voldoende eten tegen narcose bijwerkingen

Na een narcose kun je nog wel eens last krijgen van een aantal bijwerkingen van de narcose. Dit is natuurlijk niet zo prettig. Gelukkig is het mogelijk om dit tegen te gaan door voldoende te eten. Eten gaat namelijk het effect van de narcose tegen.
Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.