Populaire tips

Schaamhaar scheren

Scrubben met scrubzout

Na het scheren gelijk scrubben met scrubzout goed afspoelen het prikt wel even. Daarna een bodylotion smeren zonder parfum. En draag katoenen ondergoed.
Schaamhaar scheren

Eerst douchen

Stap eerst even onder een warme douche. Hierdoor zijn de haren wat zachter en is veel makkelijker te scheren waardoor minder irritatie ontstaat.
Angst voor seks overwinnen

Seks Iets Anatomischer Bekijken

Bij seks komt heel veel emotie kijken, als je nog niet de kennis hebt over het menselijk lichaam kan deze emotie allesoverheersend zijn.

Als je je verdiept in het menselijk lichaam, waar orgasmes vandaan komen, de geslachtsdelen en de functies van al deze geslagsdelen dan kan het wat spanning wegnemen en de angst om seks te hebben wat laten afnemen.

Je hoeft niet alles tijdens de seks te leren, er is al veel te leren op Youtube als je kijk naar de filmpjes over de eerste keer seks. Dit kan behoorlijk veel spanning van seks afhalen en de seks leuker maken. 

Cameltoe voorkomen

Loszittende Kleding

Wat mijn oma hier altijd over zei: "Draag loszittende kleding en kies de juiste onderkleding." Het dragen van loszittende kleding, zoals rokken of broeken met een lossere pasvorm, kan helpen om een cameltoe te voorkomen.

Daarnaast kun je onderkleding dragen die goed past en ondersteuning biedt, om de contouren te minimaliseren. Ouderwetse kledingkeuzes en passende onderkleding kunnen helpen om dit probleem te voorkomen.