Populaire tips

Azijn Gebruiken

Ramen schoonmaken met azijn

Je kunt de ramen ook met azijn schoonmaken als je geen spiritus bij de hand hebt.

Swiffer tips

Een plumeau gebruik ik niet meer

Ik zelf heb in het verleden heel erg veel een plumeau gebruikt. Dit is achteraf erg dom geweest. Daardoor verspreid je het stof alleen maar en ga je het niet opruimen. Het is veel beter om een swiffer te gebruiken. Swiffer tips zie je overal, maar het is veel beter dan een plumeau. Een plumeau kan alles juist heel erg vies maken en dat zal echt zonde zijn.
Soda geklonterd

Soda klonten weg halen

Soda is een fijn middel om mee te werken vind ik. Soms maak ik de zak open en zie ik allemaal klonten. Daar kan ik niet zoveel mee. Ik heb er wel een trucje voor. Ik leg de soda wat ik wil gebruiken in een kom in de magnetron. De magnetron zet ik dan op de hoogste stand aan. Op die manier gaan de klonten weg en kan ik de soda gewoon normaal gaan gebruiken.
Swiffer tips

Stofzuigen voor het gebruik van Swiffer tips

Een Swiffer is een erg handig apparaat om in huis te hebben. Echter zijn er wel een aantal Swiffer tips waar je goed gebruik van kunt maken. Zo is het belangrijk om voordat je met de Swiffer over de vloer gaat eerst te stofzuigen. Dit zorgt er namelijk voor dat alle grote stukken stof van de vloer af zijn. Door hier voor te zorgen, is het mogelijk om langer met een doek van de Swiffer te gaan.